Home » weblog hardlopen » 1/2 Marathon Egmond » Week 50: een klein dipje ...

Week 50: een klein dipje ...

Gepubliceerd op 14 december 2015 om 13:14

Deze week loop ik weer een keertje minder ... wel een bos-cross in de buurt van Oosterhout (9 km) en de hekjesroute met natte voeten (ruim 15 km).

Zeiknatte voeten opgelopen vanmiddag op de hekjesroute via Deinum (een zekere FC Grassedouble lid kwam me tegemoet op de fiets) naar Boksum (ruim 15 km). Terwijl ik het wel weet, dat deze paadjes door het weiland al gauw natte voeten opleveren, kies ik daar toch weer voor ...

Prachtig mooi windstil weer om een stukje te (hard)lopen. Ik moest nodig wat kilometers lopen, want deze week nog maar één keer de hardloopschoenen aangetrokken voor een bos-cross in Oosterhout (9 km). Ook een prachtige omgeving en mooi loop-weer met een zonnetje wat al gauw een paar graden scheelt in gevoelstemperatuur. De bospaadje waren hier en daar ook wel nat, ik kon de voeten echter wel droog houden. Mijn trail-schoenen miste ik wel op dat parcours kris-kras door het bos.

De langzame (is dit een overbodige toevoeging?) wandelaars gingen vanmiddag enthousiast aan de kant voor mij op de smalle drekpaadjes. Hoewel de voeten dus kletsnat werden en ... koud, waren ze ook zo weer warm. Toch een voordeel ten opzichte van het fietsen; eenmaal koud is het niet leuk meer ... Op de brug bij Ritsumazijl bijgaand (blurr)plaatje (de camera was wat vochtig door mijn zweet) geschoten; zo stil zie je het water zelden. Roeien is dan ook mooi ... ik was bijna jaloers!

11225440_1667981900148266_5048990315973122303_n.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb