Home » weblog hardlopen » 1/2 Marathon Egmond » Week 51: Weer vier keer lopen ... al gaat het wel moeizaam.

Week 51: Weer vier keer lopen ... al gaat het wel moeizaam.

Gepubliceerd op 20 december 2015 om 17:08

Deze week loop ik weer vier keer, al gaat het niet van harte. Bijna 35 km totaal.

Maandag profiteer van een zonnetje wat rond drie uur doorbreekt. Door de ruim 15 km van zondag gaat het niet zo heel vlot deze middag, het wordt daarom een rustig duurloopje van 8 km.
_________________________________________

Woensdag is het baggerweer waardoor ik de training laat schieten. Donderdag is het zin bagger en loop ik weer niet ondanks dat het dan prachtig weer is. Pas vrijdags kan ik de moed weer opbrengen: ik heb er dan ook echt weer zin in. Het kan echter niet een lang rondje worden, omdat ik me ingeschreven heb voor de Gaasterlân-Run in Balk. Een training van 7 x 400meter wordt het dan, met bijna 7 kilometer op de teller als ik thuis ben. 
_________________________________________

Zaterdag gezellig met Reinder en Marc naar de Gaasterlân-Run. Ruim 600 deelnemers waar ze niet echt op berekend waren. Mijn darmen zijn ook niet berekend op de hardloopkilometers als ik halverwege al kramp krijg en nog eens een kilometer later mijn darmen beginnen te pruttelen. Marc past zijn tempo aan, aan de mijne en we komen gezamenlijk over de fnish (12 km), waarna ik naar de wc kan sprinten. Gelukkig net op tijd ... de hele dag nog last van.
_________________________________________

Zondag nog een klein stukje (8 km) om de vierde training af te ronden. Dit keer een 15x 200 meter, welke ik begin met een ruime kilometer inlopen. Dit gaat wonderlijk genoeg erg goed; geen last van de darmen, nog wel van mijn hamstring maar waardoor ik wel kan blijven sprinten. Al met al deze week weer bijna 35 km gelopen. En oh ja, en passant zaterdag de 8000 hardloopkilometers bereikt.

IMG_5025.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.