Home » weblog hardlopen » 1/2 Marathon Egmond » Week 52: Nog steeds geen winter ...

Week 52: Nog steeds geen winter ...

Gepubliceerd op 27 december 2015 om 16:56

Bijna eind december en het is nog steeds geen winter. Ik tref het deze week wel wat minder met het weer, want ik loop twee keer in de miezer-regen.

Dinsdag denk ik even helemaal nergens aan als ik een rustige duurloop van 9,5 km afwerk. Eerst naar Goutum en met een boogje naar de Potmarge. Het miezert wel, waardoor ik bij thuiskomst direct een warme douche pak.
______________________________________________

Een training van 6x1000m zwak ik donderdag af tot 6x800m, vanwege de harde wind en zere benen (teveel in de sportschool bezig geweest). Ik loop weer richting de Wâldwei, erlangs en via Techum naar huis. Met ruim 11 km weer thuis.
______________________________________________

Vrijdag een training van 10x400m. Dit gaat veel lekkerder dan de dag ervoor. Voor een laatste keer over de brug bij Deinum, met lekker zonnig weer. Wel wat frisser dan de vorige dagen maar lekker met het zonnetje erbij.
_____________________________________________

Zondag gaat mijn broer naar de sportschool en ik rijd mee ... zodoende eens aan de andere kant van de stad kunnen lopen. Vanaf het LTWC loop ik naar de Groene Ster waar ik min of meer een soort trail loop, afgewisseld met stukjes verhard. Het begint gelijk te miezeren en het is bijna niet meer droog geweest. Toch loopt het lekker en is het helemaal niet koud met maar liefst 13 graden Celsius. En dat voor eind december! Totaal bijna 15 km, en deze week bijna 46 km.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb